Львівські депутати погодили ЖЕКівський експеримент у Личаківському районі

IMG_9178

Депутати Львівської міської ради погодили ліквідацію ЛКП «№500», «№504», «№507», «За Замком» шляхом приєднання та зміни назви ЛКП «№503» на «Управитель», передає кореспондент ІА Дивись.info.

«Реорганізація існуючих підприємств не буде формальною, оскільки буде змінена організаційна структура підприємства, що дасть нові можливості в сфері управління житловими будинками, оскільки підприємства не будуть обмежені фіксованою вартістю послуг з утримання будинків, а й зможуть укладати договори з управління, в яких передбачати капітальні ремонти, надання послуг, що не входять в існуючий тариф» – йдеться у пояснювальній записці.

Як пояснили депутатам, в існуючі статути ЛКП вже внесені доповнення до статутної діяльності, що стосуються функцій з управління житловими будинками, тобто разом з послугою з утримання будинків, ціна якої є фіксована і затверджена органом місцевого самоврядування, ЛКП зможуть надаватися послуги з управління, ціна якої є вільною.

Нагадаємо, експеримент з об’єднання ЛКП перед цим погодив виконком ЛМР. За задумом, збиткові ЛКП мали бути приєднані до прибуткових.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: