У «Львівобленерго» пояснили, чому виставляють рахунки за 2 місяці наперед

normativy-potrebleniya-elektroenergii-bez-schetchika-na-cheloveka1
Фото ілюстративне. Джерело: О счетчиках

ПрАТ «Львівобленерго» виставляє юридичним споживачам рахунок за обсяг спожитої електроенергії за 2 місяці наперед, натомість для побутових споживачів такої норми немає.

Про це під час прес-конференції, 16 листопада, заявив Роман Гринчук, начальник відділу розрахунків та договорів ПрАТ «Львівобленерго», повідомляє Дивись.info.

У «Львівобленерго» кажуть, що останнім часом юридичні споживачі часто звертаються з питаннями, чому електропостачальник вручає клієнту рахунок за обсяг електроенергії за 2 місяці наперед. За словами Романа Гринчука, така система має інформувати споживачів для підготовки ними майбутніх платежів за електроенергію. Так, клієнт має час звірити обсяги спожитої електроенергії, суми платежу, реквізитів тощо.

Читайте також: Лише 11% споживачів електроенергії зареєстровані у персональному кабінеті «Львівобленерго»

«Прошу усіх юридичних споживачів звертати увагу на термін оплати рахунку. Він зазначений великими літерами внизу квитанції. Наприклад, якщо 16 листопада споживачу видали рахунок для оплати обсягу електроенергії за грудень, то він повинен оплатити його до 15 грудня. Тобто для оплати споживач має ще місяць», — пояснює Роман Гринчук.

Нагадаємо, у Львові незабаром планують відкрити центр обслуговування побутових клієнтів «Львівобленерго».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: