«Онур» бездозвільно викидає забруднюючі речовини у повітря — Держекоінспекція

255603802_w640_h640_1439210700_142___atmosferi

Підприємство не отримано дозвіл на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря.

Працівниками Держекоінспекції у Львівській області проведено позапланову перевірку дотримання вимог природоохоронного законодавства ТзОВ «Онур Конструкціон Інтернешнл» щодо виконання виданого припису про усунення порушень природоохоронного законодавства, йдеться на сайті Держекоінспекції .

В ході перевірки встановлено, що підприємством припис виконано не в повному обсязі, а саме - не отримано дозвіл на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря стаціонарними джерелами.

Державною екологічною інспекцією у Львівській області вживаються заходи щодо притягнення посадової особи підприємства до адміністративної відповідальності та готуються матеріали  для скерування в суд із позовом про тимчасову заборону (призупинку) діяльності в частині, що порушуєдотримання вимог природоохоронного законодавства.

Мова йдеться про забруднення повітря на вулиці Шевченко. Як йдеться у результатах дослідження, проведеного ПрАТ НВПП «Енергомонтажвентиляція» (свідоцтво на право проведення досліджень №РХ 1591/15 від 30.12.2015 року) на прохання ГО «Розвиток Громади», норма викидів фенолу у повітря біля житлових будинків у Рясному перевищена на 28%.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: