Пентагон випадково ретвітнув заклик до відставки Трампа

завантаження (9)

На сторінці Пентагону у Twitter помилково було зроблено репост повідомлення із закликом до Президента США Дональда Трампа і ще кількох політиків піти у відставку.

Про це повідомляє Politico.

«Пентагон сьогодні швидко відмовився від заявленого помилковим ретвіта, зробленого з його офіційного аккаунта у соціальних мережах, про заклик активіста до Президента Дональда Трампа піти у відставку», - йдеться у повідомленні.

Користувач Twitter @proudresister, посилаючись на нещодавні звинувачення у сексуальних домаганнях, опублікував повідомлення із закликом до кількох політиків піти у відставку.

«Рішення просте... Рой Мур: відмовся від участі у виборах. Ел Франкен: піди з Конгресу. Дональд Трамп: залиш пост президента. Республіканська партія: припиніть замовчувати тему сексуальних домагань. Це злочин, як і ваше лицемірство», - йдеться у повідомленні користувача.

З офіційної сторінки Пентагону у Twitter був зроблений репост даного запису, після чого її негайно видалили.

Прес-секретар Пентагону полковник Роб Меннінг опублікував заяву, в якій пояснюється, що "уповноважений оператор" облікового запису «помилково ретвітнув повідомлення, яке не було схвалено Міністерством оборони».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: