Школярі Львова та Донбасу створили відеоміст та запалили символічний «Ліхтарик доброти» (фото)

лі-10

Ліхтарики доброти запалили маленькі українці від Донбасу до Львова.

Учні молодших класів середніх загальноосвітніх шкіл № 13 міста Соледар Донецької області та №3 міста Львова провели онлайн-конференцію. Щойно, як  на екранах шкіл з’явився відеосигнал дитячі обличчя засяли усмішками. Не чекаючи офіційного початку маленькі українці з протилежних куточків держави почали махати один одному долоньками і бажати гарного дня.

Розмова виявилась жвавою та цікавою. Діти цікавились чим займаються їх однолітки по той бік екрану в вільний час. Які уроки подобаються, і хвалились своїми досягненнями.

«Ми навмисно не готували дітям ніяких питань, - розповіла вчитель молодших класів школи №3 міста Львова Оксана Стечишина. – Просто сказали, що буде така зустріч. Всі вони сприйняли це з захопленням. І кожен питав та розповідав все що хотів. Приємно бачити що діти поєднують нашу державу. Дивлячись на це розумієш, що ми маємо майбутнє».

«Ми вкотре переконались, що маємо багато спільного, - додала вчитель молодших класів школи №13 міста Соледар Наталя Ячмінь. – В дружбі наша сила!»

На прощання діти запросили один одного в гості та разом запалили символічний «Ліхтарик доброти». А після закінчення відеоконференції маленькі Львів’яни вирішили написати своїм новим друзям ще й листи-запрошення до спілкування. Зараз в планах шкіл провести подібні зустрічі на рівнях лідерів шкільного самоврядування. Адже в наших майбутніх політиків і бізнесменів вже є чимало планів, що допоможуть нам вирішити чимало політичних та економічних питань.

Джерело: Регіональний медіа-центр Міністерства оборони України

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: