Цьогорічний різдвяний ярмарок у Львові буде з новою ілюмінацією

1153597
Фото: Vgorode

Різдвяний ярмарок триватиме у Львові з 8 грудня до 15 січня. Відповідне рішення сьогодні, прийняв виконавчий комітет Львівської міської ради, передає кореспондент Дивись.info.

Різдвяний ярмарок триватиме у Львові з 8 грудня до 15 січня. Відповідне рішення сьогодні прийняв виконавчий комітет Львівської міської ради, передає кореспондент ІА Дивись.info.

«Компанія «Львівські ярмарки», яка облаштовуватиме ярмарок, бере на себе зобов’язання змінити всю ілюмінацію на території ярмарку на просп. Свободи і на пл. Ринок, а також облаштувати ілюмінацію і прикраси для новорічної ялинки на просп. Свободи» – розповіла директор департаменту економічного розвитку ЛМР Ірина Кулинич. За її словами на конкурс щодо проведення ярмарку була подана лише одна пропозиція.

Втім, міський голова поцікавився, хто підписав технічне завдання на нову ілюмінацію.

«Робоча група протягом останніх 1,5 місяці працювала над візуалізацією ярмарку і над тим, якою має бути ялинка» – пояснив заступник міського голови Андрій Москаленко.

«Прошу покласти мені на стіл розташування цих конструкцій, щоб воно гармонійно  вписувалося в архітектуру, і подати техзавдання - якою має бути ілюмінація, щоб я побачив. Щоб не було так, що лампочки поміняють і скажуть - ми поміняли ілюмінацію. Я це рішення підпишу після того, як мені подадуть всі документи» - заявив Андрій Садовий .

Зауважимо, що монтаж павільйонів ярмарку почався, ще до того як було прийнято відповідне рішення виконкому, не кажучи вже про те, що воно наразі не підписано міським головою .

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: