Помер один із засновників групи AC/DC

malcolm_young_en_2010_650x410

Відомий музикант помер на 64 році життя 18 листопада, на 64 році життя помер легендарний гітарист, один із засновників рок-групи AC/DC Малькольм Янг.

Про це повідомили учасники групи на своєму веб-сайті. «Працюючи з неймовірною відданістю і самовіддачею, він був рушійною силою групи. Будучи гітаристом, автором текстів і далекоглядним музикантом, він був перфекціоністом і унікальною людиною. Він завжди дотримувався своїх прийомів і завжди доводив заплановане до кінця», - сказано в повідомленні.

Малькольм Мітчелл Янг, відомий рок-музикант, ритм-гітарист і засновник австралійської рок-групи AC/DC народився 6 січня 1953 року в Глазго, Шотландія, в багатодітній родині. В Австралію сім'я Янгов переїхала, коли Малькольму було 10 років. Як і його старший брат Джордж, Малькольм був талановитим футболістом і збирався зробити спортивну кар'єру. Малькольм і Ангус заснували AC/DC в листопаді 1973 року, коли Малькольму було 20 років, а Ангусу 18. Їх перше національне турне пройшло в 1974 році.

У квітні 2014 року Малькольм через проблеми зі здоров'ям припинив участь у групі. Замінив його племінник Стіві Янг. Сім'я Малькольма підтвердила чутки про хворобу і повідомила, що відомий музикант страждає від деменції-хвороби мозку, що викликає порушення пам'яті та розумової функції.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: