В брудну антиукраїнську гру польські політики намагаються втягнути Європу, - Володимир В'ятрович

23559848_10210599178435151_6642598015108952215_n

Володимир В'ятрович відреагував на заборону в'їзду у Польщу Святославу Шереметі.

Володимир В'ятрович відреагував на заборону в'їзду у Польщу Святославу Шеремету.

За його словами, спроба усунути його з вирішення нинішніх проблем між Україною та Польщею - яскравий доказ того, що теперішня польська влада не хоче їх вирішувати.

Про це голова Інституту національної пам'яті написав на своїй сторінці у Фейсбуку.

«Саме таким чином її представники здобувають для себе дешеві політичні дивіденди і навіть зберігають міністерстві крісла.
А мертві, на їх думку, почекають. Заборона Святославу Шереметі в’їзду до Шенгенської зони - свідчення того, що в брудну антиукраїнську гру польські політики намагаються втягнути Європу. Певен, за це їм доведеться відповідати перед європейськими структурами і втекти, як від запитань про фашистські марші 11 листопада, не вдасться», - написав Володимир В'ятрович.

Нагадаємо, що 18 листопада, близько 12:00 на міжнародному пункті пропуску Шегині-Медика польські прикордонники не впустили до Польщі відповідального секретаря Державної міжвідомчої комісії у справах увічнення пам'яті учасників АТО, жертв війни та політичних репресій та директора комунального підприємства Львівської облради «Доля» Святослава Шеремету.

У свою чергу голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка запросив на зустріч генконсула Республіки Польща у Львові Рафала Вольського, аби отримати пояснення щодо інциденту із Святославом Шереметою на українсько-польському кордоні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: