До Львова із концертом їде Сергій Жадан (відео)

Цьогоріч проект «Жадан і Собаки» святкує десятиліття і з цієї нагоди влаштовує тур українськими містами. У Львові «Жадан і Собаки» гратимуть вже цієї п'ятниці, 24 листопада, у клубі !FEST REPUBLIC.

Про це повідомляють організатори заходу на сторінці у Фейсбук.

«Цього року Жадан і Собаки, святкуючи свій десятилітній ювілей, готують своїм прихильникам відразу кілька подарунків, - розповідають організатори. - По-перше, планується великий тур Україною та її околицями. По-друге, музиканти готують альбом кращих пісень за десять років, до якого відберуть композиції з усіх попередніх альбомів, причому - деякі композиції спеціально перепишуть у новому звучанні. По-третє, ближчим часом на шанувальників Жадана і Собак чекає прем'єра відео на цілком нову річ». 

У Львові великий концерт відбудеться 24 листопада, о 19.00 в клубі FESTrepublic. Квитки можна замовити тут. За словами організаторів, крім уже відомих композицій, на глядачів очікує кілька сюрпризів.

Читайте також: Зверхність щодо Донбасу – безпідставна, – Сергій Жадан (інтерв’ю)

За 10 років існування проекту «Жадан і Собаки» встигли записати 4 студійні альбоми, дати сотні концертів в Україні, Польщі, Чехії, Австрії, Німеччині, Білорусі та Америці й стати одним із найдрайвовіших вітчизняних рок-колективів.

За цей час через проект пройшло більше двох десятків музикантів. Сьогоднішній склад є незмінним уже кілька років, що свідчить про те, що група встигла визначитись із власними музичними та комунікативними пріоритетами.

Читайте також: Жадан, Якимчук, Білий та інші: автори антології українських письменників Донбасу читали твори львів’янам (фото)

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: