Підозрюваній у скоєнні трагічної ДТП у Харкові призначили ще одну експертизу

aa6a125ebd1d94833
Олена Зайцева. Фото: УНІАН

Олені Зайцевій, підозрюваній у скоєнні ДТП у Харкові, в якій загинали 6 осіб, призначили ще одну експертизу для виявлення наркотичних речовин.

Про це повідомила адвокат Зайцевої Юлія Козир, - пише Українська правда.

 На запитання, чи переглядатимуть результати експертизи, яка виявила у сечі учасниці ДТП опіати, адвокат сказала: «Назначена хімічна експертиза, але результатів немає ще. Коли вони будуть, це тільки слідчий знає». Вона додала, що для цієї експертизи були використані ті ж самі зразки, які брали у день аварії.

Як відомо, увечері 18 жовтня в Харкові сталася смертельна аварія за участю автомобіля Lexus, який їхав на червоне світло і від зіткнення з Volkswagen Touareg вилетів на тротуар та перекинувся. Внаслідок ДТП загинули 5 осіб, ще 6 отримали поранення різного ступеню тяжкості. Пізніше у лікарні померла ще одна постраждала в аварії.

За кермом Lexus перебувала 20-річна жінка, донька харківського бізнесмена Олена Зайцева. Аналіз показав присутність у сечі Зайцевої опіатів у момент скоєння ДТП. 20 жовтня суд ухвалив рішення арештувати Зайцеву на два місяці без права внесення застави.

6 листопада правоохоронці повідомили другому водію, який став учасником ДТП про підозру. 8 листопада Київський районний суд Харкова ухвалив рішення взяти під варту терміном на 2 місяці Дронова без можливості внесення застави.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: