У Львові представили «Європейські рецепти для енергетики»

1477391482-8252
Фото: REUTERS

20 листопада зі Львова стартував проект «Збільшення впливу громадянського суспільства у моніторингу та політичному діалозі щодо реформ в енергетиці та суміжних секторах відповідно до імплементації Угоди про Асоціацію».

Про це повідомляє кореспондент Дивись.info.

20 листопада у Львові стартував проект «Збільшення впливу громадянського суспільства у моніторингу та політичному діалозі щодо реформ в енергетиці та суміжних секторах відповідно до імплементації Угоди про Асоціацію. Він націлений на залучення громадськості до моніторингу виконання Угоди про Асоціацію на місцевому рівні.

«Наші експерти моніторять сектори Угоди про Асоціацію: газ, нафту, електроенергію, енергоефективність, відновлювальні джерела енергії і довкілля. Ми два роки досить активно працюємо з Парламентом, Урядом, Європейською комісією тощо, щоби приймалися закони і наш енергетичний сектор реформувався в правильну сторону, — каже Олена Павленко, президентка DiXi Group. — Разом з тим ми зрозуміли, що не буде ефективної нашої роботи без співпраці з громадами і владою на рівні областей, адже навіть якщо Парламент прийме найкращі у світі закони, але вони не будуть правильно виконуватися на місцях, реформи як такої не відбудеться».

Читайте також: Чи беруть українці кредити і наскільки знаються на фінансах: дослідження (інфографіка)

За словами Олени Павленко, було вирішено розширити моніторинг реалізації Угоди про Асоціацію на рівень областей. Львівщина стала першою, у якій спробують реалізувати цей задум.

«Якщо така співпраця буде ефективною, ми сподіваємося, що Офіс європейської інтеграції, Кабмін візьмуть це за приклад і застосують до всіх регіонів», — зазначила Олена Павленко.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: