Нардеп вимагає від Садового повернути кінцеві зупинки приміських маршрутів на пристосовані автостанції 

AS-3-4

Нещодавно Укртрансбезпека анулювала свідоцтва про атестацію АС Західна та АС №3.

Народний депутат Ярослав Дубневич закликав міського голову Львова Андрія Садового та Львівську ОДА повернути кінцеві зупинки на пристосовані до того автостанції та не проводити більше таких недолугих експериментів.

«Це неповага влади міста Львова до мешканців Городоцького, Мостиського, Самбірського, та Пустомитівського районів - перенести кінцеві зупинки громадського транспорту на автостанції, в яких немає елементарних умов, та не перелаштувати транспортну систему під довезення людей. В результаті - щоденне добирання до роботи та навчання для тисяч людей стало справжнім знущанням над ними.

Більше того, якщо місто Львів не може нормально організувати транспортну систему, то, можливо, дійсно пора подумати про те, що і цю функцію потрібно делегувати тим, хто зможе?», - написав Дубневич на своїй сторінці у Faсebook.

Нагадаємо, Державна служба України з безпеки на транспорті позбавила атестації дві львівські автостанції – «Західну» та АС-3, на які їздять маршрутки Самбірського, Мостиського, Городоцького та Пустомитівського напрямків.

Додамо, що ІА Дивись.info очікує від Укртрансбезпеки відповідь на інформаційний запит щодо результатів перевірки автостанцій та надання копій протоколів перевірки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: