Три львівські гуртожитки через борги можуть залишитися без світла

1006505970
Фото: zanoza-news.com

Гуртожитки ТзОВ «Львівавтокомплектація», що розташовані на вулицях Кульпарківській, 139, Науковій, 16 та Володимира Великого, 16 через великий борг за електроенергію цього підприємства (не платять від липня цього року) перед «Львівобленерго», можуть залишитись без світла.

Львівська міська рада неодноразово зверталась до підприємства щодо передачі гуртожитків у комунальну власність, однак наразі безрезультатно, повідомляють у прес-службі мерії.

«Ці три гуртожитки ТзОВ боргують за електроенергію 269 тис. грн, хоча на зустрічах із посадовцями Львівської міської ради мешканці зазначають, що регулярно сплачують комунальні рахунки підприємству. Керівництво та власники жодним чином не реагують та не вчиняють дій щодо вирішення питання і погашення боргу. Мешканці тим часом, а це жінки, діти, старші люди, можуть в будь-який момент залишитись без електроенергії. Ми звертались з ініціативою щодо передачі будинків у комунальну власність. Однак, на жаль, розуміння з боку «Львівавтокомплектації» немає», - наголосив заступник міського голови з питань житлово-комунального господарства Сергій Бабак.

Відтак, як повідомили у Франківській районній адміністрації, місто готує позов до суду щодо зобов’язання ТзОВ «Львівавтокомплектація» передати гуртожитки на вул. Кульпарківській, 139, вул. Науковій, 16 та вул. Володимира Великого, 16 у власність територіальної громади міста.

Нагадаємо, на початку опалювального сезону, ТзОВ «Львівавтокомплектація» поставило під загрозу подачу тепла в гуртожитки, що на на вул. Кульпарківській, 139, вул. Науковій, 16 та вул. Володимира Великого, 16, заборгувавши місту за теплопостачання 1 млн 409 тис. грн. Однак, у зв’язку з тим, що температура повітря знижується, місто таки подає тепло до цих будинків. Втім, ситуація з погашенням боргу залишається відкритою.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: