У Львові хочуть збільшити кількість патрульних

29
Фото: Преса України

У Патрульній поліції Львова тривають співбесіди на заміщення вакантних посаді.

У Патрульній поліції Львова тривають співбесіди на заміщення вакантних посад.

Про це під час брифінгу, 22 листопада, заявив керівник Патрульної поліції Львова Роман Пилипенко, повідомляє Дивись.info.

Наразі до лав Патрульної поліції Львова продовжують набирати кадри. За словами Романа Пилипенка, у відомстві є 180 вакансій.

«Під ці вакансії у нас вже навчається 150 осіб, скоро ще одна група виходить на навчання. Але ми плануємо збільшення кількості груп тактично-оперативного реагування. З часом у нас створять спеціальну групу, яка буде виїздити на найбільш резонансні злочини, такі як захоплення заручників, і забезпечувати всі заходи до прибуття КОРДу. Також ми плануємо збільшити кількість дорожньої патрульної поліції», — каже Роман Пилипенко.

Керівник поліції також зазначив, що зараз кількість правоохоронців менша, ніж була під час запуску патрульної поліції. Утім невдовзі в управлінні мають збільшити кількість штату. За словами Романа Пилипенка, відсоток людей, які покидають службу, залишається стабільним.

Читайте також: Більше половини львів’ян довіряють новій поліції

«Це важка робота і морально, і фізично. Патрульних не викликають, коли все добре. Вони перші приїздять на аварії, якісь конфліктні ситуації, і це важко», — зазначає керівник поліції.

Нагадаємо, наступного року патрульним Львова обіцяють підвищити зарплату.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: