Як виграти автомобіль, придбавши квартиру у Львові

IMG_1888

У грудні на львів’ян очікує щедра акція від будівельної компанії «Львівська Мрія».

*промоція

Як розповіли у компанії «Львівська Мрія», акція триватиме до 15 грудня 2017 року. Умови участі прості: кожен, хто придбає квартиру у житловому комплексі за адресою вул. Княгині Ольги 1-5, автоматично стане учасником розіграшу однієї з двох машин.

Сам розіграш двох автомобілів Volkswagen Polo Passat (ФольксВаген Поло Пассат) відбудеться 16 грудня під час святкування п’ятиріччя компанії. Усі деталі будуть розміщені на сайті.

До слова, це вже не перша щедра акція від «Львівської Мрії». Як розповів керівник компанії Андрій Борисов, раніше, крім дрібних подарунків, серед клієнтів уже розігрували двокімнатну квартиру. «Минулого року ми розіграли серед покупців двокімнатну квартиру. Влітку у нас була акція: купуєш квартиру і стаєш учасником розіграшу, - розповів Андрій Борисов. - Розіграш провели на «Арені Львів», запросили гурт ДЗІДЗЬО, зробили шоу-програму не тільки для дорослих, а й для дітей. Люди родинами відпочивали, спілкувалися, танцювали, розігрували різні призи і подарунки… І розіграли двокімнатну квартиру! Що цікаво, її виграв чоловік, який 45 років прожив з родиною у гуртожитку. Вони двома родинами склалися, щоб купити своїм дітям (молодій родині) квартиру і придбали у нас однокімнатну. У них саме невістка була вагітна. То вони двокімнатну квартиру, яку виграли, віддали дітям, а самі переїхали у придбану однокімнатну».

Читайте також: Моя ціль – не лише здати будинок вчасно, а здати його завчасно, – директор компанії «Львівська Мрія»

Щодо нового ЖК, який будуватиме компанія «Львівська Мрія», то це буде будинок на 4 черги, із окремим дитячим садочком, підземним паркінгом на 300 машин і комерційними приміщеннями на першому поверсі. Будинок буде бізнес-класу, а ціну прогнозують на рівні 19 тис. грн. за кв. м (в неї вже закладена вартість паркомісця). Детальніше дивіться на сайті компанії.

*промоція

Львівська Мрія – на ринку Львова вже 5 років. За цей час збудовано та здано в експлуатацію 5 будинків. Унікальність ЖК “Львівська Мрія” в тому, що будинки збудовані із цегли. Компанія вирізняється акуратністю, що стосується дозвільних документів, підбором геолокацій, інженерного проектування будинків та дотриманням усіх будівельних та технологічних норм при будівництві житла. ЖК “Львівська Мрія” неодноразово були відзначені у міжнародному конкурсі “Кришталева цегла”, як якісний забудовник. ЖК “Львівська Мрія” – помешкання створені для вашого щасливого життя!

Контакти відділів продажу:

м. Львів, вул. Рубчака, 11

вул. Кн. Ольги, 1

тел.: (032) 241-08-08

        (097) 811-80-80

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: