На Львівщині 280 тисяч людей мають паї, - директорка департаменту АПК

IMG_7131
Міжнародний інвестиційний форум у Львові

На Львівщині більше ніж 280 тисяч людей мають паї, і з них більшість задіяні у сільському господарстві,. Також чимало людей виробляє продукцію для власних потреб та дехто бачить у цьому прибуток.

На Львівщині більше ніж 280 тисяч людей мають паї, і з них більшість задіяні у сільському господарстві. Також чимало людей виробляє продукцію для власних потреб та дехто бачить у цьому прибуток.

Про це в інтерв'ю ІА Дивись.info розповіла директорка департаменту агропромислового розвитку Львівської ОДА Наталія Хмиз.

За її словами, у Львівській області є різні категорії виробників. «У нас є великі агрохолдинги, їх більше 20 на теренах Львівщини. З ними у нас професійна комунікація, вони мають інформаційні ресурси, ведемо переписку і майже з кожним керівником, директором, агрономом ми на контакті. Напевно, це сьогодні найпростіший сегмент для комунікації», - пояснила пані Наталія.

Читайте також: Директорка департаменту АПК про перспективи львівських аграріїв, інвестиції та ринок землі

Також вона розповіла, що на Львівщині є чимало фермерів. «Їх у нас близько 700 і це теж уже сформовані підприємці, які просто мають меншу кількість найманої праці, не завжди юристів. Всі вони мають електронні скриньки, ми маємо аграрний вісник і таким чином листуємося, але не так формалізовано, бюрократично, а в цікавій та корисній формі», - зазначила Наталія Хмиз.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: