На Львівщині ввели в експлуатацію новий цех Бориславського заводу «Рема» (фото)

unnamed (5)

Сьогодні, 23 листопада, ввели в експлуатацію новий ливарний цех «Бориславського заводу «Рема», передає кореспондент ІА Дивись.info.

Одним із основних видів діяльності підприємства є виробництво запасних частин до поршневих газомотокомпресорів типу, які викристовуються на підприємствах з видубутку, транспортування та переробки газу в Україні, країнах СНД, країн Східної Європи.

Поряд із іншими видами продукції «Бориславський завод «Рема» є одним із провідних в Україні виробників широкого спектру запчастин до верстатів-гойдалок, які застосовуються для приводу скважних штангових насосів для видобутку нафти.

Окрім того, цей завод  продовжує виробляти нові види медичного обладнання.

На підприємстві працює 187 осіб із середньомісячною заробітною платою 10 500 гривень. Серед довгострокових партнерів і замовників Борислваського заводу - провідні підприємства та дочірні компанії Укртрансгаз, Укргазвидобування, Укрнафта, Укравтогаз та багато інших.

Відтак, система менеджементу якості підприємства сертифікована на відповідність міжнародному стандарту ISO 9001.

На відкритті новиого ливарного цеху у м. Борислав перший Віце-прем’єр міністр України Степан Кубів зазначив, що продукція, яку вироблятиме цех, потрібна для промислового модернізованого газовидобування українського газу, нафти.

«Те, що ми робимо сьогодні, сприяє відродженню української промисловості, конкурентоспроможності, надходженню інвестицій та формуванню робочих місць в Україні», - сказав Степан Кубів.

За його словами, більше ніж 140 млн інвестицій, вкладених в це підприємство та відкриття в Україні, а саме в Бориславі, конкурентності ринку в галузі медицини, енергетики, газовидобування говорить про те, що ми маємо чіткі принципи, які будуть впроваджені на нашому українському іноваційному, модернізованому ринку.

Додамо, підприємство розпочало свою роботу у 1988 році, коли в м. Борислав був введений в експлуатацію завод із виробництва радіоелектронної медичної апаратури.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: