У львівському військкоматі пояснили ситуацію з публікацією списків та видаленням сторінки

DSC_5026_1511358356_613x408.41125_3_0
Фото: varta1.com.ua

Сторінка Львівського обласного військового комісаріату у соціальній мережі фейсбук на даний момент не працює, у зв’язку з блокуванням значної частини матеріалів, проте найближчим часом відновить своє функціонування.

Про це повідомив на своїй сторінці у Facebook військовий комісар Львівської області Олександр Тіщенко.

Він також зазначив, що у зв’язку з великою кількістю звернень громадян, які побачили себе у списках осіб, які підлягають призову на строкову військову службу і з тих чи інших причин не з’явилися до районних(міських) військових комісаріатів інформую:
1. Згідно проведеного аналізу встановлено, що більшість громадян, які з вчорашнього дня звернулися до військкоматів Львівщини мають право на відстрочку від призову на строкову військову службу, але належним чином не підтвердили цього.
Тому, вкотре звертаюся, якщо маєте таке право– прийдіть до військового комісаріату та офіційно підтвердіть його.
2. Згідно Закону України «Про військовий обов’язок і військову службу» у разі якщо за будь-яких обставин повістка не надійшла, громадяни призовного віку зобов'язані з'явитися до призовної дільниці в десятиденний строк з дня початку відповідного чергового призову, визначеного Указом Президента України. 

«Дану категорію громадян запрошуємо самостійно з'явитися до районних(міських) військових комісаріатів для вивчення військово-облікових даних та ступені придатності за станом здоров'я», - додав Тіщенко.

Нагадаємо, вчора, 22 листопада, на Facebook-сторінці Львівського обласного військового комісаріату оприлюднено прізвища призовників, які ухиляються від служби в армії. Список містив 15 тисяч прізвищ юнаків. Після чого Facebook-сторінка обласного військкомату вже сьогодні виявилася недоступною.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: