Ватажок «ЛНР» Ігор Плотницький виїхав з Луганська в Росію, – ЗМІ

892685

Автомобільний кортеж, в якому знаходяться ватажок «ЛНР» Ігор Плотницький, керівник його «адміністрації» Ірина Тейцман, «глава ДТРК ЛНР» Анастасія Шуркаєва і низка інших осіб виїхав з території Луганська в Росію.

Автомобільний кортеж, в якому знаходяться ватажок «ЛНР» Ігор Плотницький, керівник його «адміністрації» Ірина Тейцман, «глава ДТРК ЛНР» Анастасія Шуркаєва і низка інших осіб виїхав з території Луганська в Росію, пише Новая газета.

«Урядові» будівлі при цьому як і раніше оточені озброєними людьми, серед яких, ймовірно, співробітники «МВС ЛНР» і «міністерства держбезпеки» сусідньої «ДНР».

Нагадаємо, напередодні відсторонений від посади «міністр внутрішніх справ» «ЛНР» Ігор Корнет відмовився коритися покинути свій пост і опублікував відеозвернення, в якому заявив, що деякі високопоставлені діячі самопроголошеної республіки, включаючи Тейцман і Шуркаєва – це агентура українських спецслужб.

Увечері у вівторок в Луганську увійшов колону з десятків військових автомобілів з Донецька. Згодом «МДБ ДНР» офіційно визнало, що проводить спільну спецоперацію з силовиками «ЛНР» проти «українських диверсантів».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: