Соломатіна оприлюднила свою переписку з куратором із АП

1511041672-5254

Колишня співробітниця НАЗК, яка звинуватила голову Нацагентства Наталію Корчак у фальсифікаціях, оприлюднила переписку із куратором адміністрації президента, через побоювання за своє життя.

Про це вона написала у Facebook, пише УП.

«Якщо у когось ще є сумніви щодо існування куратора за НАЗК в Адміністрації Президента або сподівання, що СБУ забезпечить неупереджений розгляд справи за заявою викривачів з НАЗК, почитайте фрагменти моєї переписки у WhatsApp з Олексієм Горащенковим», - прокоментувала свій вчинок Ганна Соломатіна.

«І так, я боюся за своє життя і здоров'я. Особливо після нападу на Ларису Гольник. Утім, краще я опублікую це зараз, ніж буду чекати, поки до мене прийдуть «ввічливі люди» з департаменту К», - додала вона.

За словами Соломатіної,  вона оприлюднила фрагмент переписки з Горащенковим про її звільнення, оскільки  ніхто не зацікавлений у  розслідуванні.

«Нехай хоч громадськість знає, що відбувається», - написала вона.

У повідомленнях, Горащенков каже Соломатіній, що мав доповісти президенту стосовно її звільнення. Також він зазначив, що по деяких справах закінчуються строки, а від неї, Соломатіної, він не очікує результат, бо «так доповідає СБУ».

«Я мав с К. одну тільки розмову і просив вас не чіпати до 16 числа й не заважати працювати, більше нічого», - пише Горащенков.

Як відомо, раніше керівник департаменту фінансового контролю Національного агентства з запобігання корупції Ганна Соломатіна звинуватила голову НАЗК Наталію Корчак у фальсифікаціях перевірок електронних декларацій та зловживанні становищем.

Також вона заявила, що «куратор НАЗК» в Адміністрації президента намагався встановити контроль над рішеннями агентства, а коли Соломатіна відмовилася – Корчак фактично підпорядкувала її департамент лояльній до себе людині.

Через це Соломатіна написала заяву про звільнення.

В АП заперечували інформацію, публічно озвучену й передану в антикорупційні органи Соломатіною.

Також НАЗК подало позов на Соломатіну до Шевченківського райсуду Києва за звинувачення, але суд його повернув.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: