«Криваве весілля»: під Києвом охоронець ресторану убив молодого нареченого 

wedding_2954579_960_720_650x410

Чоловікові «світить» до десяти років тюремного ув'язнення.

У Київській області охоронець готельно-ресторанного комплексу вбив 23-річного нареченого в день його весілля. Про це повідомляється на сторінці ГУ НП поліції Київської області у соцмережі Facebook.

До Обухівського відділу поліції зателефонували з місцевої лікарні. Черговий медустанови повідомив про 23-річного чоловіка, якого доставили з ножовим пораненням в область паху. Медики намагалися реанімувати хлопця, однак постраждалий помер від втрати крові.

«Криваве весілля в Київській області. Наречений помер у лікарні», - повідомили в поліції.

Правоохоронці з'ясували, що того вечора покійний святкував своє весілля в одному з місцевих закладів. Близько першої години ночі вже добряче напідпитку гості та наречений пересварилися. 23-річний чоловік вийшов у двір комплексу, де перебував 66-річний охоронець. Між чоловіками виник ще один конфлікт.

За даними поліції, хлопець накинувся на охоронця, і той дістав ножа. Обставини трагедії з'ясовують правоохоронці.

Молода дружина знайшла новоспеченого чоловіка в приміщенні для охоронця близько п'ятої години ранку. За словами 20-річної вдови, тоді її коханий ще був у свідомості. Охоронець на запитання переляканої дівчини відповідав, що «все добре». Однак через півтори години хлопця не стало.

За даним фактом поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження). Зловмисника затримали і оголосили підозру. 66-річному чоловікові загрожує до десяти років позбавлення волі. Триває слідство.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: