У Львові горіла квартира в багатоповерхівці

23319323_1529640390450789_2027906542042418187_n

У Львові під час ліквідації пожежі в житловому будинку вогнеборці вивели 5 людей та врятували власницю квартири.

26 листопада о 18:29 до служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу в квартирі на третьому поверсі чотирьохповерхового житлового будинку в м. Львові на вул. Городоцька, 173, інформує прес-служба ДСНС у Львівській області.

На місце події негайно було направлено пожежно-рятувальні підрозділи №2 і № 4 ДПРЧ м. Львова, НПРЧ ЛДУ БЖД та оперативно - координаційний центр.

Прибувши на місце події, вогнеборці одразу приступили до ліквідації займання. Через сильне задимлення рятувальникам довелось працювати в апаратах на стисненому повітрі.

Завдяки оперативним діям вогнеборців врятовано власницю, 1925 року народження, яка на момент пожежі перебувала у помешканні. Внаслідок пожежі жінка отруїлася продуктами горіння, її було госпіталізовано в Львівську обласну клінічну лікарню.
Під час проведення робіт з ліквідації пожежі, аби гарантувати безпеку життя мешканців будинку, вогнеборцями,за допомогою рятувальних пристроїв, виведено 5 осіб з сусідніх квартир.

Завдяки своєчасному залученню сил та засобів вдалося запобігти подальшому поширенню полум’я та врятувати квартиру від знищення вогнем.

Пожежу локалізували о 18:57 та ліквідували о 19:01 в складі 2-х ланок газодимозахисної служби. Вогнем знищено речі домашнього вжитку на площі 20 кв.м, пошкоджено оздоблення квартири, перегородки та стіни на площі 35 кв.м.

До ліквідації займання залучили 27 рятувальників та 5 одиниці спецтехніки.
Обставини та причина виникнення займання встановлюється.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: