Поради для львів’ян: як обрати квартиру у новобудові по класу

24167421_1625273547511723_1117638184_o

Часто львів’яни чують: «квартири економ-класу», «елітна-нерухомість» та «бізнес-житло». Що це означає для покупця і як обрати оптимальну для себе квартиру у новобудові, розповідають консультанти будівельної компанії «Львівська Мрія».

Матеріал підготовлено за підтримки компанії «Львівська Мрія».

«Львівська Мрія» уже 5 років будує у Львові і за цей час звела п’ять будинків. Квартири у ЖК «Львівська Мрія» - бізнес класу. Що це означають і які ще види помешкань є на ринку новобудов Львова, читайте далі.

Смарт-квартири

Смарт-квартири, не зважаючи на таку інноваційну назву, по факту – найдешевші. Причиною цьому є те, що це кваритир із найменшою площею, розраховані на те, що будуть «з розумом» облаштовані, аби кожен із небагатьох квадратних метрів приносив максимум користі мешканцям.

Такі квартири ще називають студіями. У них практично відсутні відокремлені приміщення, окрім сан вузла. Тобто вітальня-спальня-кухня - це все один простір. Варто розуміти, що планування смарт-квартир майже відсутнє як таке. Як показує львівський ринок нерухомості, площа смарт-квартир - до 30м2. Вартість м2 близько 18 тисяч гривень.

Економ-клас

Якщо смарт-квартири відрізняє планування помешкання, то х економ-класом ситуація інша. Особливість цього сегменту – в інфраструктурі. Будинки із такими квартирами будуються переважно на околицях міста, в спальних районах. Інфраструктура навколо часто слаборозвинена.

Площі квартир невеликі, так само невелика вхідна зона (під’їзди). В сегменті економ-класу планування квартир однотипні, немає можливості перепланування квартир. Покупцям варто розуміти, що у таких будинках часто відсутня прибудинкова територія та внутрішня інфраструктура. Вартість м2 варіюється від 18 до 21 тисяч гривень.

Читайте також: Як виграти автомобіль, придбавши квартиру у Львові

Комфорт-клас

Одним із основних показників, що визначають комфорт-клас майбутнього помешкання – це особливий контроль якості будівельних матеріалів (монолітний каркас або керамічна цегла). У цьому сегменті є більші можливості у плануванні квартир, вони навіть передбачають кладові та гардеробні. Такі квартири передбачають можливість перепланування під потреби клієнтів.

Крім того, квартири комфорт-класу зазвичай мають великі вікна, балкони, лоджії. У будинках комфорт-класу часто присутнє оздоблення фасаду, облаштована прибудинкова територія. У таких будинках для власників авто також можуть передбачити паркінг. Вартість м2 коливається у межах 20-30 тисяч гривень.

Бізнес-клас

Обов’язковим атрибутом будь-якого будинку бізнес-класу є високоякісні матеріали та великі вікна. Крім того, такі будинки передбачають дизайнерське оформлення прибудинкової території, швидкісні, безшумні ліфти. Якщо вам пропонують квартиру бізнес-класу, то у будинку має бути підземний та наземний паркінг. Переважно такі квартири великі за площею, а забудовники надають можливість перепланування.

Читайте також: Моя ціль – не лише здати будинок вчасно, а здати його завчасно, – директор компанії «Львівська Мрія»

У таких будинках розвинена інфраструктура, вони розташовані у районах із хорошою транспортною розв’язкою. У будинках бізнес-класу нормою є своя експлуатаційна служба, власна котельна, консьєрж, охорона. Реальна вартість м2 у таких будинках стартує зазвичай від 30 тисяч гривень.

На що ще звернути увагу

При виборі забудовника, потрібно вивчити його історію на цьому ринку. Скільки вже здано об'єктів в експлуатацію. Поїхати подивитися ці будинки "вживу". Не завадить навіть поспілкуватися із мешканцями цих будинків.

Також при виборі житла варто добре вивчити район, в якому буде зводитися бажаний будинок. Варто подумати про перспективу даного району, те, наскільки він буде активно розвиватися і які інфраструктурні плани має місто на нього.

Крім проекту майбутнього будинку, варто також звернути увагу й на будівельників, які безпосередньо займатимуться роботами на об’єкті. Адже нерідко забудовники винаймають різні бригади для зведення різних об’єктів, тож якість виконання робіт може бути різною. Наприклад, у компанії «Львівська Мрія» на всіх об’єктах працює одна будівельна бригада, відтак, якість наступної будівлі можна спрогнозувати й гарантувати. Всі, хто працює на будмайданчику - фахівці своєї справи. Це згуртований колектив, який за 5 років збудував 5 будинків і будує далі.

*промоція

Як виграти автомобіль, придбавши квартиру у ЛьвовіЛьвівська Мрія – на ринку Львова вже 5 років. За цей час збудовано та здано в експлуатацію 5 будинків. Унікальність ЖК “Львівська Мрія” в тому, що будинки збудовані із цегли. Компанія вирізняється акуратністю, що стосується дозвільних документів, підбором геолокацій, інженерного проектування будинків та дотриманням усіх будівельних та технологічних норм при будівництві житла. ЖК “Львівська Мрія” неодноразово були відзначені у міжнародному конкурсі “Кришталева цегла”, як якісний забудовник. ЖК “Львівська Мрія” – помешкання створені для вашого щасливого життя!

Контакти відділів продажу:

м. Львів, вул. Рубчака, 11

вул. Кн. Ольги, 1

тел.: (032) 241-08-08

        (097) 811-80-80

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: