Ще одна приміська автостанція у Львові не має атестації для прийому пасажирів

AS-3-4

Про це йдеться в інформації Державної служби України з безпеки на транспорті, яку журналісти Дивись.info отримали у відповідь на інформаційний запит.

Як відповіли в Укртрансбезпеці, три приміські автостанції у Львові не пройшли атестацію, тож вони виключені із переліку атестованих автостанцій.

Справа в тому, що крім АС «Західна» та АС №3, не має відповідного свідоцтва про атестацію автостанція №5. «Інформуємо, що термін дії свідоцтва про атестацію  автостанції АС №5 закінчився 02.04.2017 року, тобто вона не є атестованою автостанцією. Відповідно до п. 2.3. Порядку регулювання діяльності автостанцій, затвердженого наказом  Міністерства транспорту та зв’язку України від 27.09.2010, проведення атестації автостанції передбачає  подання власником до Укртрансбезпеки заяви, - йдеться у відповіді. - Враховуючи те, що від власника АС №5 до Укртрансбезпеки не надходило заяви про її атестацію, підстав для здійснення обстеження немає».

АС №5 розташована за адресою вул. Зелена, 214 і обслуговує Ходорівський та Перемишлянський напрямки. Журналісти зателефонували у довідкову службу АС №5 і вияснили, що маршрутки станом на 28 листопада курсують з автостанції у звичайному режимі навіть попри відсутність атестації.

Нагадаємо, тиждень тому права надавати касові послуги пасажирам позбавили ще дві автостанції у Львові. Державна служба України з безпеки на транспорті позбавила атестації дві львівські автостанції – «Західну» та АС-3, на які їздять маршрутки Самбірського, Мостиського, Городоцького та Пустомитівського напрямків, повідомляв Zaxid.net.

Читайте також: Кінцева зупинка. Повертати звичні маршрути приміським автобусам наразі ніхто не збирається

Крім того, журналісти Дивись.info отримали у відповідь на запит копії протоколів про перевірку автостанцій, тож незабаром оприлюднимо дані про те, які саме невідповідності були виявлені перевіркою.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: