У Львові перевізники розрахували тариф: середня ціна – 6,80

13077081_1020882911298667_1494346652392746872_n_75655

Фірми-перевізники вимагають встановлення нового тарифу на проїзд у громадському транспорті на рівні 6,05-7,35 грн.

Про це повідомили в ЛМР.

«Розуміючи рівень платоспроможності мешканців, Львівська міська рада категорично проти такого тарифу, і готова погодитись на компромісну ціну – не вище 5 грн. Цю позицію, за умови необхідності, мерія захищатиме також в Антимонопольному комітеті», – йдеться у повідомленні.

Оскільки у Львівську міську раду надійшли офіційні звернення та розрахунки фірм-перевізників щодо встановлення нового тарифу на проїзд у міському громадському транспорті, мерія, відповідно до чинного законодавства, зобов’язана подати розрахунок економічно обґрунтованого тарифу у Антимонопольний комітет. Таке звернення буде подано офіційно найближчими днями. Позиція Львівської міської ради чітка – новий тариф на проїзд у громадському транспорті не може бути вищим за 5 грн. Таке рішення буде пропонуватись при розгляді тарифу виконавчим комітетом Львівської міської ради.

Відповідно до поданих розрахунків, середній тариф становить 6,80 грн. У зверненні в Антимонопольний комітет буде зазначена сума 6,80 грн., як середній розрахунковий тариф, відповідно до поданих фірмами-перевізниками розрахунків на послуги з перевезення пасажирів у міському автомобільному транспорті.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: