Львівські патрульні за два тижні виявили 40 несправних маршруток

24231876_1768783810090050_5048079382494227519_n
Фото: поліція

Починаючи з 17 листопада і впродовж місяця патрульні Львова активно щодня перевіряють маршрутки як міські так і міжміського сполучення. За цей час вже склали 100 адміністративних матеріалів.

Починаючи з 17 листопада і впродовж місяця патрульні Львова активно щодня перевіряють маршрутки як міські, так і міжміського сполучення. За цей час вже склали 100 адміністративних матеріалів.

Про це повідомили в прес-службі патрульної поліції Львова.

На Львівщині тривають заходи «Перевізник-зима». Патрульні слідкують за тим, чи дотримуються правил дорожнього руху водії громадського транспорту та законодавства у сфері перевезення.

Відтак, вже виявили та оформили 100 адміністративних матеріалів на водіїв маршруток.

«Найчастіші порушення законодавства, допущених водіями автобусів – це порушення правил зупинки під час здійснення посадки (висадки) пасажирів і стоянки в місцях масових відправлень пасажирів та відхилення від визначеного маршруту руху, не заїзд на автостанцію», - пояснюють патрульні.

Найбільше постанов винесли патрульні Львова за керування водієм транспортним засобом, який використовується для надання послуг з перевезення пасажирів, що має несправності. Штраф за таке порушення – 680 гривень.

Також зазначається, що поліцейські за цей час виявили майже 40 несправних маршруток. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: