Питання правомірності анулювання сертифікації приміських автостанцій знаходиться на розгляді в суді, — Бабак

AS-3-4

Щодо правомірності анулювання сертифікації приміських автостанцій, це питання знадиться на розгляді в суді.

Про це повідомив заступник міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства Сергій Бабак, інформує прес-служба мерії.

«Міська рада здійснює постійні заходи щодо покращення транспортного сполучення як в межах міста, так і сполучення міських маршрутів з приміськими маршрутами автомобільних перевезень, для забезпечення комфортного доїзду пасажирів. З метою покращення сполучення між приміськими маршрутами та міськими у Львівській міській раді знаходиться на опрацюванні питання можливості будівництва додаткових автостанцій, зокрема, за рахунок інвестиційних коштів.

Читайте також: Що не так з приміськими автостанціями у Львові (документи) 

Щодо ситуації, яка склалася, у зв’язку із анулюванням сертифікації кінцевих автостоянок приміського і міжміського транспорту, Львівська міська рада діє в межах чинного законодавства України. Автостанції Пустомитівського, Городоцького та Самбірського напрямків належать приватним юридичним особам. Виходячи із своїх повноважень, у межах чинного законодавства, міська рада неодноразово звертала увагу власникам автостанцій на необхідність виконання вимог чинного законодавства щодо забезпечення відповідних умов експлуатації вказаних автостанцій.

Станом на сьогодні питання правомірності анулювання сертифікації зазначених автостанцій знаходиться на розгляді в суді», - розповів Сергій Бабак, заступник міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: