Синютка подав заяву в правоохоронні органи з приводу скандальних мап на форумі

DSC_6320_1512049545_613x408.41125_3_0
Фото: прес-служба ЛОДА

Сьогодні, 30 листопада, голова Львівської ОДА Олег Синютка подав заяву до Служби безпеки України з вимогою розслідувати факт, що трапився під час відкриття Львівського Безпекового форуму.

Служба безпеки України отримала заяву голови Львівської ОДА Олега Синютки з приводу інциденту, що трапився під час відкриття Львівського безпекового форуму, повідомляє СБУ у Львівській області.

Зокрема, підставою для звернення стало позначення на карті тимчасово окупованих територій України як «народних республік Донецька та Луганська». Мапа була розміщена на екранах безпосередньо під час Форуму.

Слідчі Управління СБ України перевірять факти, викладені у зверненні, та дадуть відповідну правову оцінку згідно із чинним законодавством.

У рамках перевірки, зокрема будуть опитані організатори форуму та усі особи причетні до можливого посягання на суверенітет та територіальну цілісність України.

Фото: СБУ

Нагадаємо, сьогодні голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка обурився через мапу України з «народними республіками Донецька і Луганська», представлену на Безпековому форумі, і пообіцяв звернутися через це до СБУ.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: