«Народний фронт» поступився власним рейтингом заради рейтингу України, - Михайло Хміль (фото)

24177067_1707081395970869_7238839365182150303_n

Незважаючи на лідерські позиції фракції «Народного фронту» у парламенті та позитивні оцінки експертів діяльності народних депутатів та міністрів від цієї політсили (дослідження КВУ,  VoxUkraine та громадянської мережі «Опора»), «Народний фронт» як партія мало представлена у місцевих радах.

*промоція

Відтак Львівська обласна організація ухвалила рішення про мобілізацію партійного активу та зобов’язала місцеві парторганізації брати участь у всіх виборах в органи місцевого самоврядування.

Відповідне рішення було ухвалене на конференції ЛОО партії «Народний фронт», що відбулася 30 листопада.

Як розповів керівник виконкому ЛОО ПП «Народний фронт» Ярослав Конопка, у Львівській області діють 20 офісів місцевих організацій партії, які об’єднують понад 300 членів партії НФ, і які є дискусійними майданчиками для співпраці, втілення програмних ідей та інформаційним містком між партією та громадянами.

За його словами, на виборах до ОТГ, в яких брали участь представники партії, «Народний фронт» давав непогані результати  – так, на виборах до Магерівської ОТГ троє представників НФ перемогли  у своїх округах, а на виборах до Великомостівської міської громади партія набрала майже 7% голосів, отримавши два мандати в раді. «Народний фронт» також висунув своїх кандидатів у депутати до Кам’янка-Бузької міської ОТГ. Відтак, зазначив Ярослав Конопка, інформація про низький рейтинг партії не знаходить свого підтвердження.

У підсумку конференція обласної організації ухвалила рішення про участь у всіх майбутніх виборах в ОТГ, органи місцевого самоврядування та у виборах міського голови міста Львова.

«Нашій політичній силі трохи більше як три роки. Ми розуміли, що не легко буде зберегти країну, зупинити економічне падіння, впровадити необхідні реформи і водночас тримати фронт для всієї Західної Європи - на сході з російським агресором. І при цьому зберегти партійний рейтинг. Тому ми, як відповідальна державницька політична сила, прийняли рішення зосередитись на першому.  Ми пожертвували партійним рейтингом для втілення необхідних для країни реформ», - зазначив керівник ЛОО ПП «Народний фронт» Михайло Хміль і при цьому наголосив, що попри всі випробування та негаразди, недостатню представленість партії у місцевих радах «Народний фронт» Львівщини залишається сильною командою однодумців.

«Я не знаю сильнішої партійної організації у Львівській області, ніж наша. Бо ми попри всі труднощі та негаразди залишаємось монолітною командою, в яку я вірю!», - зрезюмував Михайло Хміль.

*промоція

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: