У Львові патрульні рятували чоловіка від його ж собаки

Безымянный1

Близько 7 години ранку патрульні отримали виклик на вулицю Яневу від працівників спорткомплексу про агресивну собаку.

Про це повідомили у Патрульній поліції Львова.

Заявники хвилювалися, що він накинеться на батьків та дітей, які повз їх комплекс йдуть у свої навчальні заклади. Коли інспектори приїхали, то побачили прив‘язаного до стовпа собаку породи стафордшир-тер'єр. Він у цей момент намагався розгризти повідок, а тоді рвав ганчірку, якою її відволікав господар. Собака і далі продовжував кидатися і гавкати на свого власника.

Як з‘ясували інспектори, господар собаки з дружиною та двома їхніми псами вийшли на ранкову прогулянку і раптом поведінка чотирилапого різко змінилася. Він перестав виконувати команди, почав гавкати і вкусив власника за ногу, порвавши штанину, а тоді накинувся на руку. Аби запобігти нападам на перехожим чоловік на травмованій руці дотягнув собаку до стовпа і прив’язав. Тоді він теж наче телефонував на 102.

Тварина була без намордника. В один момент вона відірвалася і продовжила кидатися. Патрульний поліцейський спочатку збирався застосувати газовий балончик та гумову палку, але коли зрозумів, що це не допоможе дістав, зброю. Пес спробував напасти на поліцейського, а тоді відволікся на його напарника, який саме вийшов зі службового автомобіля. Коли агресивний собака повторив спробу нападу на патрульного, інспектор використав зброю і вцілив в око. Це лише на деякий час спантеличило чотирилапого, а тоді тварина встала і побігла в напрямку дому. Інспектори викликали швидку допомогу для потерпілого. Собака сидів біля під‘їзду свого будинку на вулиці Керамічній.

На місце оперативно приїхали працівники ЛКП «Лев» та відловили пса. Чотирилапого перевірятимуть на сказ. Його життю нічого не загрожує. Невдовзі йому проведуть операцію.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: