В приймальній Садового продовжують залишатися активісти та вже приїхала слідчо-оперативна група

24331088_1532129506870384_1166138017_n
Фото: Христини Слюсарчук

Ветерани АТО та активісти, які сьогодні пікетували ЛМР з приводу скандальних карт із позначками «народних республік» на Донбасі, продовжують чекати на Андрія Садового у приймальні.  У Львівську мерію навідалася слідчо-оперативна група.

Ветерани АТО та активісти, які сьогодні пікетували ЛМР з приводу скандальних карт із позначками «народних республік» на Донбасі, продовжують чекати на Андрія Садового у його приймальній.  У Львівську мерію навідалася слідчо-оперативна група.

Як розповіла в коментарі ІА Дивись.info заступник головного редактора газети «Ратуша» Христина Слюсарчук, в приймальній мера продовжують залишатися активісти, які очікують на Андрія Садового.

«Нещодавно прибула слідчо-оперативна група, яка встановлює осіб, які тут є. Оскільки приміщення ЛМР було зачинено о 19:00 у зв'язку із закінченням робочого дня, активісти надалі чекають мера», - зазначила Христина Слюсарчук.

Також вона повідомила, що начальник управління внутрішньої політики ЛМР Євген Бойко роздав присутнім активістам роздруковану заяву львівського оргкомітету безпекового форуму із невеличкою заявою, в якій розкритикували дії голови Львівської ОДА Олега Синютки з приводу безпекового форуму. «Окрім того, активістів обурило те, що на цій заяві відсутній склад оргкомітету», - додала Христина.

Читайте також: АТОвці під Ратушею обурилися картою із позначками «народних республік» на Донбасі (фото)

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: