80-річчя Чорновола відзначать на загальнодержавному рівні

1443060

80-річчя від дня народження В’ячеслава Чорновола відзначатимуть на державному рівні. Відповідний указ сьогодні, 1 грудня, підписав Президент України Петро Порошенко. Святкуватиме не тільки Київ та Львів, а й інші міста, пов’язані з видатним політиком.

80-річчя від дня народження В’ячеслава Чорновола відзначатимуть на державному рівні. Відповідний указ сьогодні, 1 грудня, підписав Президент України Петро Порошенко. Святкуватиме не тільки Київ та Львів, а й інші міста, пов’язані з видатним політиком, передає ZAXID.NET

«Зокрема, уряд має передбачити організацію у Києві, а також на батьківщині В'ячеслава Чорновола, інших населених пунктах, пов'язаних з його діяльністю, проведення урочистих та меморіальних заходів за участю представників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, громадськості, вчених», ‒ повідомляє прес-служба ЛОР.80-та річниця від дня народження припадає на 24 грудня 2017 року.

Але заходи на вшанування видатного українського політика заплановано до березня 2018 року.На цей період заплановано проведення урочистих, меморіальних та просвітницьких заходів, тематичних уроків у школах, виставок документів та фотографій, музейних експозицій.Крім того, про життя і діяльність Героя України транслюватимуть тематичні інформаційно-пізнавальні передачі, документальні та художні фільми.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: