На Львівщині розширили графік стоянок еко-буса

4-c336b68ac0aa72c777e7834715dd2939

Управління екології департаменту містобудування Львівської міської ради розробляє комплексу програму на 2018 рік, у межах якої планують розширити графік стоянок еко-буса у Винниках, Брюховичах та Рудно. Про це повідомили в управлінні екології.

«Зараз ми розробляємо комплексну програму стоянок еко-буса на 2018 рік.

Ми скерували офіційні звернення у Винники, Брюховичі та Рудно, адже плануємо розширити графік стоянок еко-буса на ці населені пункти. Зараз нам повинні підготувати офіційну відповідь про те, де у Винниках, Брюховичах та Рудно є стаціонарні пункти збору відпрацьованих батарейок, а також вказати адреси, де зможе еко-бус здійснювати свою стоянку.

Плануємо, що еко-бус здійснюватиме зупинки так, як і у Львові, а саме раз у місяць. Після того виноситимемо комплексу програму 2018 року на розгляд і затвердження сесії депутатів ЛМР», - зазначили в управлінні екології. Нагадаємо, ДП «Боднарівка» ЛКП «Зелений Львів» на базі мікроавтобуса «Еко-Бус» забезпечується збір від мешканців Львова непридатних компактних та трубчастих люмінесцентних ламп та ртутних термометрів. Станом на перше грудня зібрано понад 15,5 тисяч ламп та 158 термометрів.

Одночасно у ДП «Боднарівка» ЛКП «Зелений Львів» передаються на переробку компактні та трубчасті люмінесцентних лампи від юридичних осіб, за результатами укладених угод прийнято та перероблено понад 120 тисяч ламп.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: