Львівські митники вилучили понад 4 тисячі пачок сигарет, які незаконно везли у стелі авто

24301093_1550266725062527_6973137560513708219_n
Фото: ДФС

Сьогодні, 5 грудня, у пункт пропуску «Рава-Руська – Гребенне» смугою руху «червоний коридор» прибув мікроавтобус «Mercedes - Benz», на іноземній реєстрації під керуванням громадянина України.

У митній декларації водій вказав про відсутність будь-яких товарів, повідомили у прес-службі ДФС у Львівські області.

«Однак, під час огляду автомобіля у працівників митниці виникла підозра про можливе приховування товарів від митного контролю. Авто скерували на поглиблений огляд. Під час перевірки транспортного засобу під обшивкою бокових стінок та стелі працівники управління протидії митним правопорушенням та міжнародної взаємодії Львівської митниці ДФС спільно з працівниками ДПСУ знайшли 3 780 пачок сигарет з акцизними марками України», - зазначили прикордонники.

Отже, громадянин вчинив дії, спрямовані на переміщення товарів через митний кордон України з приховуванням від митного контролю, тобто з використанням способів, що утруднюють виявлення таких товарів.

За ознаками ч.1 ст. 483 Митного кодексу України складено протокол про порушення митних правил. Сигарети вартістю 75 600 грн вилучено. Справу скерують до суду.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: