Приміщення їдальні у ЛОДА віддали в оренду за 1 гривню, бо ніхто не хотів брати

IMG_0600

Депутати Львівської обласної ради погодили надання в оренду нежитлових приміщень за адресою вул. В. Винниченка, 18, у Львові, передає кореспондент ІА Дивись.info.

Згідно з рішенням ЛОР,  приміщення загальною площею 235,1 кв. м, надані в оренду ФОП Гром Наталії Юліанівні строком на 2 роки 11 місяців, з орендною платою в розмірі 1 грн за рік (без ПДВ).

При цьому, депутати встановили істотною умовою договору оренди проходження навчальної практики учнів та слухачів Львівського вищого професійного училища торгівлі та сфери послуг.

Депутати також погодилися з тим, що фінансування витрат за комунальні послуги та послуги з охорони орендованих приміщень здійснюється за рахунок кошторисних призначень управління майном спільної власності Львівської обласної ради.

При цьому в облраді стверджують, що інших охочих загосподарювати примішення у центрі Львова не знайшлося. «Робили оголошення щодо того, щоб побачити бажаючих, які хоч на якихось умовах були готові взяти це приміщення. На жаль, ні одного бажаючого не було. Ми маємо єдиний варіант розпочати роботу їдальні. Лише на цих умовах. За інших умов їдальня не буде працювати», - заявив начальник управління майном спільної власності Микола Бандра.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: