У пункті пропуску «Шегині» затримали четверо українців із підробленими паспортами

pogran

Сьогодні вранці в пункт пропуску «Шегині», на в’їзді в Україну на мікроавтобусі прибули четверо осіб, які на паспортний контроль пред’явили закордонні паспорти громадян Румунії.

Про це повідомили в прес-службі Державної прикордонної служби України.

Правоохоронцями було прийнято рішення про проведення поглибленої перевірки документів, у результаті якої було встановлено, що вони є частково підробленими, інформаційні сторінки замінено, а в одному паспорті кілька сторінок взяті з іншого документа. Крім того встановлено, що відмітки Держприкордонслужби також є підробленими.

У ході подальшого опитування чоловіки зізнались, що є громадянами України, а для уникнення депортації з країн ЄС у зв’язку з тривалим терміном перебування, придбали дані паспорти у Великобританії за 1000 фунтів кожен. Також один із порушників пред’явив паспортний документ громадянина Україна для виїзду за кордон.

За спробу незаконного перетинання державного кордону України громадяни будуть притягнуті до адміністративної відповідальності рішенням суду.

Крім того, в діях громадян вбачаються ознаки вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ст. 358 ККУ «Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів», про що відповідно були проінформовані співробітники Нацполіції у Львівській області.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: