Чим унікальні медичні Хамери, які американці передали ЗСУ (фото)

IMG_0839

Сьогодні, 6 грудня, Збройним Силам України передали 40 сучасних карет швидкої допомоги від США, які вміщають до 4-х пацієнтів та обладнані кисневою системою.

Сьогодні, 6 грудня, Збройним Силам України передали 40 сучасних карет швидкої допомоги від США, які вміщають до 4-х пацієнтів та обладнані кисневою системою.

Про це розповів американський сержант, бригадний медик 27-ї бойової групи Деніс Синспрег, передає кореспондент ІА Дивись.info.

«Ми використовуємо такі машини в США і можу запевнити, що вони є дуже надійні та мають змогу перевозити до 4-х пацієнтів, які перебувають у критичному стані. Їх дуже добре використовувати в польових умовах», - запевнив сержант.

«Ми працюємо з такими машинами вже давно, адже вони оснащені найсучаснішим обладнанням. Серед переваг, це киснева система, яка є найголовнішою потребою для того, щоб евакуювати пацієнта», - сказав Деніс Синспрег.

Читайте також: Порошенко на Львівщині привітав бійців із Днем Збройних Сил України (фото, відео)

Нагадаємо, сьогодні, 6 грудня, в рамках відзначення ЗСУ на Яворівський полігоні на Львівщину з робочим візитом прибув Президент України Петро Порошенко та разом із послом з США передали Збройним силам України 40 сучасних карет швидкої допомоги.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: