Львівський виконком більше не має питань до забудови Нового Львова

73931_1000

Виконавчий комітет затвердив внесення змін до детального плану території району забудови, обмеженої просп. Червоної Калини, вул. Угорською, вул.Тернопільською, вул. Луганською (у тому числі території колишнього ДВО «Полярон» на вул. Угорській та ЗАТ «Львівторгбуд» на вул. Тернопільській), передає кореспондент Дивись.info.

Нагадаємо, під час попереднього засідання виконкому питання перенесли, через бажання поспілкуватися з забудовником щодо навантаження на каналізаційні мережі та будівництво садочка та школи.

Як заявив забудовник Мирон Кіндій, щодо мереж розробники консультуватися з «Львівводоканалом», а школа і садок будуть споруджені до 1 вересня 2019 року.

«Школу будуємо одночасно із житлом. До 1 вересня 2019 року. Садочок також. Ми консультувалися з архітектором з Польщі який має досвід проектування шкіл у Данії. Ми хочемо зробити школу, яка б була лицем нашого міста і мікрорайону», – заявив Мирон Кіндій.

Він також висловив готовність дати письмові гарантії, що заклади освіти будуть споруджені. Нагадаємо, на Новому Львові, зокрема території колишнього заводу «Полярон» постане житловий комплекс з приватними школою та садочком.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: