Порошенко на Львівщині привітав бійців із Днем Збройних Сил України (фото, відео)

IMG_0775

Президент України Петро Порошенко в рамках робочого візиту на Львівщину на Яворівському полігоні особисто привітав військових із Днем Збройних Сил України. 

Про це повідомив кореспондент ІА Дивись.info.

«Вітаю всю країну, наших солдат, офіцерів, генералів з Днем Збройних Сили України. Наші збройні сили - це воїни миру, які стали на шляху російських військ і захистили Україну та Східний кордон всієї Європи», - сказав Петро Порошенко.

Президент України також зазначив, що в 2018 році п'яту частину бюджету буде виділено на озброєння України, на військову техніку.  «Це на 34% більше, ніж цьогоріч. Ми в стислі терміни вже створили нові штурмові бригади, розпочали реконструкцію та будівництво військових об'єктів та суттєво покращили соціальний захист військових», - додав він.

«Я горджуся українськими воїнами, бо російський агресор із застосуванням найсучаснішого озброєння, зокрема, сучасних танків, важкої артилерії, засобів протиповітряної оборони та розвідки, діє. Ми навчилися протистояти російському агресору», - заявив Петро Порошенко.

Зокрема, Порошенко разом із послом з США передали Збройним силам України 40 сучасних карет швидкої допомоги від Сполучених Штатів.

Читайте також: На Яворівському полігоні ЗСУ передали 40 карет швидкої від США (фото)

Як відзначила посол США Марі Йованович, сьогодні віддаємо честь хоробрим чоловікам та жінкам ЗСУ та офіційно передаємо 40 сучасних карет швидкої допомоги, які є першочерговою потребою для України.

Фото і відео: Дивись.info

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: