Скляного кафе на вулиці Чупринки не буде

f3_8b8c6

Виконавчий комітет Львівської міської ради не погодив містобудівні умов та обмеження для проектування об’єкта будівництва на будівництво фізичною особою – підприємцем Любіцькою Б. В. кафе загального типу на 50 посадочних місць на вул.Генерала Т. Чупринки, 70-А передає кореспондент Дивись.info.

Виконком Львівської міської ради не погодив затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування кафе на вулиці Чупринки, 70а. Проте його погодили звести на іншій території.

Виконавчий комітет Львівської міської ради не погодив містобудівні умов та обмеження для проектування об’єкта будівництва на будівництво фізичною особою – підприємцем Любіцькою Б. В. кафе загального типу на 50 посадочних місць на вул. Генерала Т. Чупринки, 70-А передає кореспондент Дивись.info.

Питання вже виносили на розгляд виконкому але перенесли, зважаючи на зауваження громадських активістів, що нове кафе не вписується у навколишню архітектуру і закриє від огляду пам'ятку архітектури – віллу Ґустава Бізанца.

«На жаль, збудувати там об’єкт неможливо, є зауваження від церкви. Пропоную дати доручення департменту містобудування знайти заміну, щоб власник ділянки міг реалізувати свої права», - заявив міський голова Андрій Садовий.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: