Як Порошенко та посол США на Львівщині вітали армію зі святом (фото, відео)

IMG_0680

Президент України Петро Порошенко приїхав  на Яворівський полігон, аби привітати військових із Днем Збройних Сил України. 

Про це повідомив кореспондент ІА Дивись.info.

«Вітаю всю країну, наших солдат, офіцерів, генералів з Днем Збройних Сили України. Наші збройні сили – це воїни миру, які стали на шляху російських військ і захистили Україну та Східний кордон всієї Європи», – сказав Петро Порошенко.

Крім цього, він роздав бійцям державні нагороди та нові військові звання.

Президент України разом із послом з США передали Збройним силам України 40 сучасних карет швидкої допомоги.

Як відзначила посол США Марі Йованович, сьогодні віддаємо честь хоробрим чоловікам та жінкам ЗСУ та офіційно передаємо 40 сучасних карет швидкої допомоги, які є першочерговою потребою для України.

«Щиро радію, що знаходжуся тут із Вами з нагоди відзначення Дня Збройних Сил України. Цьогоріч відзначаємо 25 років партнерства між США та Україною. Збройні сили Сполучних Штатів працюють пліч-о-пліч із Україною тут. Ще одна із одна із частин допомоги, у розмірі 800 мільйонів доларів, надається США для України у цілях підготовки бойового оснащення», – зазначила Марі Йованович.

Про особливості реанімобілів розповів американський сержант, бригадний медик 27-ї бойової групи Деніс Синспрег. 

«Ми використовуємо такі машини в США і можу запевнити, що вони є дуже надійні та мають змогу перевозити до 4-х пацієнтів, які перебувають у критичному стані. Їх дуже добре використовувати в польових умовах», – запевнив сержант.

«Ми працюємо з такими машинами вже давно, адже вони оснащені найсучаснішим обладнанням. Серед переваг, це киснева система, яка є найголовнішою потребою для того, щоб евакуювати пацієнта», – сказав Деніс Синспрег.

Микита ПЕЧЕНИК, Тетяна ЖИКАЛЯК

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: