Депутат хоче знати, скільки Львів отримує від Великоднього та Різдвяного ярмарків

events-1125-361287872-10552-kb
Фото: Афіша розваг Львова

Депутат Львівської міської ради Маркіян Лопачак просить міського голову надати детальну інформацію про надходження до міського бюджету Львова від ТзОВ «Львівські ярмарки» за організацію та проведення Великоднього та Різдвяного ярмарків у Львові впродовж 2015-2017-го років.

Про це йдеться у запиті депутата, передає кореспондент ІА Дивись.info.

«ТзОВ «Львівські ярмарки» впродовж тривалого часу є єдиним суб’єктом господарювання, який здійснює діяльність щодо організації та проведення Великоднього та Різдвяного ярмарків у Львові. При цьому, відсутня будь-яка публічна інформація про надходження до міського бюджету від цього суб’єкта господарювання та умови його участі у організації та проведенні ярмарків в м.Львові за час 2017-го року та минулих років», - зазначив Маркіян Лопачак.

«Зважаючи на це, прошу надати детальну інформацію про надходження до міського бюджету Львова від ТзОВ «Львівські ярмарки» за організацію та проведення Великоднього та Різдвяного ярмарків у м. Львові впродовж 2015-2017-го років, а також дані про умови відбору ТзОВ «Львівські ярмарки» для організації та проведення Великоднього та Різдвяного ярмарків у м. Львові впродовж 2015-2017-го років» - йдеться у запиті депутата.

Читайте також: Цьогорічний різдвяний ярмарок у Львові буде з новою ілюмінацією

Своєю чергою, Андрій Садовий заявив, що для проведення святкових ярмарків у Львові зголосилася лише одна компанія.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: