«Львівобленерго» без конкурсу роздало підрядникам 17 мільйонів

04-11-2015-big
Фото: ілюстративне. Джерело: Management.com.ua

ПАТ «Львівобленерго» 27 і 29 листопада підписало низку договорів з ТОВ «Монтажелектросервіс» та ПП «Львівелектросервіс» на загальну суму 17 млн грн. 

Загалом з ТОВ «Монтажелектросервіс» уклали сім контрактів на понад 8 млн грн, усі з них на виконання проектних та монтажних робіт з технічного переоснащення ліній, а також підключення електричних мереж шкіл та багатоквартирних будинків, пише «Наші гроші. Львів».

Також зазначається, що усі закупівлі є допороговими. За ці кошти переможець приєднає до електричної мережі Чишківську школу I-III ступенів (1,49 млн грн), молочний цех ТОВ «Агропобутсервіс» у с. Надичі Жовківського району (0,5 млн грн), виконає технічне переоснащення електричних мереж у багатоквартирному житловому будинку БК «Вікторія» у Солонці (1,1 млн грн).

Решту коштів (4,96 млн грн) витратять на виконання проектних та будівельно-монтажних робіт з технічного переоснащення ліній для приєднання електроустановок споживачів до електричних мереж Кам’янка-Бузького району.

«Приватне підприємство «Львівелектросервіс» отримало дев’ять контрактів на роботи на 9 млн грн. Серед робіт – підключення до мережі багатоквартирного будинку в Бродах (0,43 млн грн) та будинку житлового комплексу «Лисинецький» у Львові (0,87 млн грн), монтажні роботи з технічного переоснащення трансформаторної підстанції (0,46 млн грн) та проектні й будівельно-монтажні роботи з технічного переоснащення ліній для приєднання електроустановок споживачів до електричних мереж Перемишлянського та Золочівського району по 3 млн грн кожен та ще деяких об’єктів на загальну суму 1,3 млн грн», - йдеться в повідомленні.

ТОВ «Монтажелектросервіс» є одним з найбільших підрядників ПАТ «Львівобленерго». Власником фірми є Олег Козак. Фірма зареєстрована у селі Конопниця Пустомитівського району. А серед підписантів раніше були Мар’ян Горбань та Микола Савчин. Усі ці особи є давніми бізнес-партнерами. Горбаню та Савчину також належить ПП «Львівелектросервіс», яке теж постійно отримує замовлення від «Львівобленерго».

Протягом 2017 року ТОВ «Монтажелектросервіс» отримало замовлень на 19,5 млн грн, з них 18,7 від «Львівобленерго», а ПП «Львівелектросервіс» — 35,2 млн грн, з них від «Львівобленерго» – 25,7 млн грн.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: