Львівська мерія дофінансує спортивні змагання

IMG_0928

Депутати Львівської міської ради затвердили програму «Відкриті кубки Львова» на 2018-2020 рік, передає кореспондент ІА Дивись.info.

Програма «Відкриті кубки Львова» – це конкурс на здобуття фінансової підтримки та співфінансування заходів спортивних федерацій на території м. Львова та Львівської області чи офіційно визнаних місцевих осередків Всеукраїнських федерацій з офіційно визнаних в Україні видів спорту.

Метою програми є стимулювання розвитку та популяризація фізичної культури та спорту у м. Львові, збільшення кількості спортивно-масових заходів, забезпечення підтримки спортивних федерацій в організації та проведенні відкритих кубків м. Львова через надання їм фінансової підтримки на проведення спортивно-масових заходів з офіційно визнаних в Україні видів спорту на умовах співфінансування.

Зокрема, переможці програми визначатимуться за рішенням конкурсної комісії та отримуватимуть фінансову підтримку на проведення «Відкритих кубків Львова» за видами спорту у розмірі до 100 000 грн на захід, якщо організація подається на конкурс вперше – до 250 000 грн на захід, якщо організація має досвід проведення таких заходів у попередні роки, то може отримати не більше як 80% від загальної суми кошторису проведення заходу.

Умовою співфінансування є власний внесок громадської організації у розмірі не менше як 20% загальної кошторисної вартості заходу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: