На ялинку перед Оперним театром передбачено 100 тисяч гривень

img2047-c9f1abb3797e56e656d283bc03a8e5ec

У понеділок, 11 грудня, із Брюхович у Львів привезуть ялинку, яку встановлять перед Оперним театром.

У понеділок, 11 грудня, із Брюхович у Львів привезуть ялинку, яку встановлять перед Оперним театром, повідомили в ЛМР.

На роботи для зрізки, транспортування, встановлення, набивки ялинки гілками, проведення робіт з ілюмінації та заходи з охорони громадського порядку на цьому об’єкті у міському бюджеті передбачено орієнтовно 100 тис. гривень. Нагадаємо, відкриття центральної ялинки міста планують 17 грудня, під час відкриття члени НСОУ «Пласт» передадуть мешканцям Вифлеємський Вогонь Миру.

«У понеділок ми привеземо до Львова ялинку, яку цьогоріч мешканка Брюхович віддає безкоштовно для міста. Після її довезення ми розпочнемо її встановлювати», - повідомив директор ЛКП «Зелений Львів» Богдан Москвяк.

На роботи зі встановленню і обслуговуванню цієї ялинки з міського бюджету передбачено орієнтовно 100 тис. гривень.

«Для ЛКП «Зелений Львів» на зрізку, довезення у Львів, облаштування, встановлення та на набивку гілками ялинки передбачено 40,5 тис гривень. Для ілюмінації ялинки ЛКП «Львівсвітло» виділено 41,4 тис гривень, також для ЛКП «Муніципальна Варта» виділено 20,5 тис гривень на забезпечення охорони громадського порядку на цій території з 14 грудня до 31 грудня», - зазначив начальник відділу благоустрою управління інженерного господарства Валерій Самойленко.

Нагадаємо, головна ялинка Львова цьогоріч матиме зовсім іншу концепцію. Буде представлено 18-ти метрову ялинку у кращих європейських традиціях: жодних пережитків радянської доби, тільки монохромні прикраси та вишукана ілюмінація. Перед собою організатори ставили завдання створити відчуття домашнього затишку і свята, щоб передусім комфортно було мешканцям Львова. Про це розповіла організатор Ольга Гренюх.

Центральну ялинку Львова відкриють 17 грудня. У день відкриття Львівський осередок Національної скаутської організації «Пласт» передасть мешканцям міста Вифлеємський Вогонь Миру.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: