Безвізом вже скористалися понад 340 тисяч українців

146312

Сьогодні кількість виданих біометричних паспортів складає близько 7 мільйонів.

Про це під час круглого столу заявила Ірина Сушко, виконавча директорка ГО «Європа без бар’єрів», передає кореспондент ІА Дивись.info.

Зокрема, безвізом вже скористалися понад 340 тисяч українців. На думку Ірини Сушко, кількість тих, хто поїде у країни ЄС, буде залежати і від того, наскільки швидко і зручно люди зможуть отримувати закордонний біометричний паспорт. «Сьогодні кількість виданих біометричних паспортів складає близько 7 млн», - додала вона.

«Має бути запроваджена друга лінія випуску цих ідентифікаційних документів і, відповідно, спроможності поліграфкомбінату «Україна» має бути посилено. Ми очікуємо приріст кількості людей, які будуть користуватися безвізовим режимом», — каже Ірина Сушко.

Читайте також: Стало відомо, скільки відсотків українців вважають безвізовий режим важливим

Зазначимо, що Фонд «Демократичні ініціативи» ім. Ілька Кучеріва спільно з Київським міжнародним інститутом соціології на замовлення ГО «Європа без бар’єрів» з 23 жовтня по 5 листопада 2017 року проводили дослідження «Відкрите небо: чи літатимуть українці в ЄС». Було опитано 1614 респондентів віком від 18 років у всіх регіонах України, за винятком АР Крим і окупованих територій Донецької та Луганської областей. Теоретична похибка вибірки не перевищує 2,6%. Для порівняння використовуються дані загальнонаціонального опитування населення України, яке було проведене Фондом «Демократичні ініціативи» імені Ілька Кучеріва та Центром Разумкова з 9 по 13 червня 2017 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: