Із Перемишлянщини стартували навчання з підготовки проектів місцевого розвитку на 2018 рік

15130084695a2ead5552452

Вчора, 11 грудня, секретаріат Конкурсної ради, профільний відділ апарату обласної ради розпочали кущові навчання для потенційних конкурсантів у рамках обласного конкурсу проектів місцевого розвитку у Львівській області на 2018 рік.

Про це йдеться на сайті Львівської облради.

«Ми ознайомили сільських, селищних, міських голів, представників виконавчої влади, громадських організацій, ініціативних груп від Перемишлянського і Золочівського районів з умовами конкурсу місцевого розвитку на 2018 рік, основними нововведеннями, положеннями тощо», - повідомив начальник відділу з питань реалізації проектів місцевого розвитку, міжнародної технічної допомоги та зовнішньоекономічних зв'язків обласної ради Іван Собко.

За словами заступника начальника цього відділу Олени Гвоздик, під час семінару  присутні у формі діалогу ставили запитання, на які працівники відділу дали професійні відповіді.

Голова Перемишлянської районної ради Роман Андрусишин подякував представникам облради за виїзний семінар. «Громади вже активно готують проекти для участі в конкурсі», - наголосив він.

Відповідно до графіку у вівторок, 12 грудня, відбудеться семінар у Трускавці.

Підсумовуючи перший день семінару, Іван Собко зауважив, що людей цікавлять семінари, вони активно беруть в них участь та готуються до подачі документів на конкурс. «На реалізацію проектів маємо наступного року 100 млн грн. Сподіваємося, що на велику кількість заявок», - підкреслив він.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: