«Ощадбанк» протягом двох днів не прийматиме платежів

24251009

В суботу 16 грудня і неділю 17 грудня відділення державного «Ощадбанку» будуть працювати в режимі консультацій, а комунальні та інші платежі клієнти зможуть проводити в «Ощад 24/72».

Про це повідомляє прес-служба держбанку.

«Повідомляємо, що «Ощадбанк» переходить на новий план рахунків бухгалтерського обліку, згідно з постановою Національного банку України від 11 вересня 2017 №89. Постанова передбачає зміну номерів клієнтських рахунків з метою впровадження нових міжнародних стандартів. Це забезпечить підвищення прозорості, надійності, безпеки банківської системи України в цілому та якості послуг для клієнтів зокрема», - йдеться в повідомленні банку.

Наголошується, що в Києві прийнято рішення про продовження часу роботи відділень 18, 19 і 20 грудня на одну годину «для надання можливості охочим встигнути сплатити комунальні платежі за пільговими тарифами (за 20.12.2017 включно)».

«У зазначений період 16-17 грудня 2017 операції за платіжними картками в банкоматах, інформаційно-платіжних терміналах та в торгово-сервісній мережі будуть проводитися в звичайному режимі без обмежень», - повідомили в «Ощадбанку».

Фінустанова відзначила, що можливе часткове обмеження лише функціоналу онлайн-сервісів «Ощад 24/72» в частині перегляду залишків за поточними, кредитними і депозитними рахунками та проведення операцій з ними.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: