У Львові планують виділити мільйон гривень на два водогони

IMG_4952
Фото: ілюстративне. Джерело: KHARKIV Today

Сьогодні, 12 грудня, на засіданні інженерної комісії Львівської міської ради погодили виділення 1 млн грн на закільцювання Магерицького і Золочівського водогонів.

Про це повідомив на своїй сторінці у Facebook депутат Львівської міськради Віталій Свінціцький.

«Завдяки цьому утвориться така собі резервна гілка водопостачання для Личаківського району. Для прикладу, якщо станеться аварія на Золочівському водогоні, мешканці Личаківського району зможуть отримувати воду з Магерова», - йдеться в дописі депутата.

Зокрема, для закільцювання водогонів потрібно прокласти 400 метрів мережі у районі вулиці Старознесенської. Роботи обіцяють провести вже до кінця року.

Читайте також: У «Львівводоканалі» розповіли деталі аварії на водопроводі

«Я також пропоную у майбутньому розглянути можливість просити гроші в Уряду на капітальне оновлення мереж. У 2009 році на заміну 9 кілометрів трубопроводу на вогодоні Золочів-Плугів пішло 200 мільйонів гривень державної субвенції. Зараз, з огляду на курс гривні, вартість таких робіт зросла в рази. Міський бюджет цього не потягне. Але маємо розуміти, що водопостачання у місто-мільйонник – це питання і комфорту містян, і безпеки», - написав депутат.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: