Резиденції Святого Миколая і гори: ЛОДА готує новий туристичний путівник областю

bukovel
Фото: Експрес - онлайн

Цього тижня шукайте поради на Дивись.info, куди і як краще поїхати до Миколаївського району, а наступного — у гори.

Відповідний анонс озвучила під час прес-конференції, 13 грудня, Наталя Табака, начальниця управління туризму та курортів Львівської обласної державної адміністрації, інформує Дивись.info.

Спільний проект Дивись.info, управління туризму та курортів Львівської облдержадміністрації та «Дуже радіо» «Персональний гід Львівщиною» триває. За словами Наталі Табаки, цими вихідними, напередодні свята Миколая, фахівці пропонуватимуть поїхати до Миколаївського району і окремо розкриють локації, де знаходяться резиденції Святого Миколая.

Читайте також: Персональний гід Львівщиною: Жовква – перлина спадщини ЮНЕСКО (фото)

«На наступний вікенд ми пропонуємо ближче до гір рухатися, оскільки це будуть довгі вихідні в Україні. Ми будемо пропонувати гірську локацію і розкажемо не лише де кататися на лижах, а і де знайти народні промисли, що скуштувати з бойківського, карпатського, а також дамо корисні поради, як підготуватися до катання на лижах, бордах. Адже відомо, що не підготувавши тіло і ставши на лижі, ми потім ходимо з болем у м’язах», — каже Наталя Табака.

Читайте також: Персональний гід Львівщиною: Дрогобич (фото)

Нагадаємо, матеріали проекту щотижня виходять на Дивись.info і «Дуже радіо», які є інформаційними партнерами проекту. На нашому сайті шукайте «Персональний гід Львівщиною» щочетверга. Окрім цього, інформація з’являтиметься на сайті облдержадміністрації напередодні вихідних.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: